Uutiset

Akun kiireinen kausi alkaa Vallelungassa

Tulevana viikonloppuna Aku aloittaa uuden kauden Vallelungan radalla Italiassa. Luvassa on todella kiireinen viikonloppu ja myös koko kausi on mukavan työntäyteinen. Pääosassa on Italian Seat IbizaCup, jossa ajetaan yhteensä seitsemänä viikonloppuna kaksi kilpailulähtöä, joten kilpailuja kertyy yhteensä 14! Kausi päättyy Monzan osakilpailuun lokakuussa.

Seat on uudistunut tälle kaudelle. Tärkeimmät uudistukset ovat moottorin tehon nousu 200 hevosvoimaan ja renkaiden muuttuminen oikeiksi racing-renkaiksi. Myös auton ulkoasu on kokenut lievän faceliftin ja Seatin Cup-auto on nyt ilmeeltään varsin agressiivinen.

- Kausi näyttää todella hyvältä, kun huomioidaan yleinen taloustilanne. Tästä iso kiitos kuuluu Niinivirta Transportille, erityisesti Paolo Ferraresi ja Airi Kuokkanen ovat olleet avainasemassa.  Saan ajaa Seatilla kokonaisen sarjan ja samaan aikaan minulla on käynnissä kehitysohjelma, jossa pääsen ajamaan myös tehokkaammilla autoilla. Olen ajanut formulatestejä usean päivän ajan ja Vallelungassa osallistun myös Formula Abarth-sarjan ensimmäiseen osakilpailuun. Kisakokemusta formulalla minulla ei vielä ole, mutta testien perusteella vauhti on varsin hyvää. Lähden ajamaan nousujohteista viikonloppua Abarthilla Vallelungassa, kertoo tilanteeseen selvästi tyytyväinen Aku.

Vallelungassa Seatit ajavat kaksi lähtöä ja Formula Abarthit kolme, joten sunnuntain Aku viettää lähes kokonaan radalla. Kisoja voi seurata reaaliajassa ja laitamme linkin tänne Akun sivuille, kunhan sen tietoomme saamme.

Tervetuloa mukaan kaudelle 2013, nyt se alkaa!


« Edellinen sivu