Uutiset

Akulla onnistuneet testipäivät Italiassa

Aku ajoi kauden ensimmäiset testit Italiassa. Perjantaina 15.2.2013 vuorossa oli Seat Ibiza Cupin virallinen testipäivä Misanon radalla. Päivä oli aurinkoinen, mutta hellerajat olivat kaukana lämpötilan pysytellessä kymmenen asteen tuntumassa.

Seat Ibiza Cupissa käytettävät autot ovat uusiutuneet viime vuodesta. Tehoa on tullut 20 hevosvoimaa lisää, välijäähdytin on suurempi ja taka-akseliin on tehty muutoksia.

Myös renkaat muuttuvat, tänä vuonna sarja ajetaan Dunlopin slickseillä. 

Testin aikana Aku ajoi yli 80 kierrosta ja vauhti oli varsin hyvää. Päivän päätteeksi paras aika oli koko joukon toiseksi nopein, joten testi oli varsin onnistunut. Aku ajoi samalla rengassarjalla koko päivän, joten renkaiden kestävyys ei ainakaan viileissä olosuhteissa muodostu ongelmaksi.

 

Maanantaina ja tiistaina testivuorossa oli uusi Formula Renault. Paikkana Autodromo di Riccardo Paletti Varanossa. Maanantai kului penkin teossa ja 20 kierroksen shakedownissa. Tiistaina alkoivat varsinaiset testit ja kilometrejä kertyi kaikkiaan yli 250, joten auton käyttäytymisestä sai kelvollisen kuvan. Testin loppuvaiheessa Akun kierrosajat olivat erittäin hyviä, joten tästä on hyvä jatkaa neuvotteluja ensi kauden sarjoista ja kalenterista.

Päätöksiä tehdään ensi viikon aikana, ja tiedotamme ohjelmasta erikseen. Kuvia testipäivistä sekä Galleriassa että Facebookissa!

« Edellinen sivu