Uutiset

Kausi loppusuoralla - paljon uutta tulossa!

Trofeo Europe huipentuu Monzassa ajettaviin finaaleihin 20.-21.10.2012. Aku johtaa Abarth 500 Assetto Corse-sarjaa 18 pisteen erolla seuraavaan. Ero on sen verran pieni, että varmisteluun ei oikein ole varaa ja auto on saatava teknisesti huippukuntoon.  Valmistautuminen on kuitenkin käynnissä ja kaikki mahdollinen tehdään luotettavuuden varmistamiseksi.

Aku ajaa Monzassa myös Seat Ibiza Cupissa yhdessä Paolo Ferraresin kanssa. Italian Ibiza Cupissa ajetaan 48 minuutin lähtöjä kahdella kuljettajalla ja lähtöjä on viikonlopun aikana kaksi. Eli Monzan rata ehtii tulla hyvinkin tutuksi. 

Alastaron rata toimi syyskuun loppupuolella näyttämönä Formula Renault-testeille. Testit sujuivat jopa odotuksia paremmin ja tuloksena oli erittäin hyviä ja tasaisia kierrosaikoja. Aku jatkaa testejä Euroopassa eri kalustoilla syksyn edetessä.

Muutoksia arjen päivärytmiin tuo myös 1.10.2012 alkava varusmiespalvelus Hämeen rykmentin Urheilukoulussa Lahden Hennalassa. Samalla alkaa fyysinen valmistautuminen ja harjoittelu tulevaa kautta silmälläpitäen. Tähän Urheilukoulu tarjoaa optimaalisen ympäristön, joten fyysisestä suorituskyvystä ensi kauden menestys ei jää kiinni.

Joka tapauksessa syksy tuo paljon uutta mielenkiintoista mukanaan! Tiedotamme ensi kauden suunnitelmista näillä sivuilla, joten stay tuned...

 


« Edellinen sivu