Uutiset

Huippuvalmennusryhmä 2012 valittu

Aku on valittu AKK Driver Academyn kuljettajaksi. Viime kauden hyvä menestys kansainvälisessä Trofeo Abarth-luokassa Euroopassa ja lupaavat testit eri formuloilla vakuuttivat AKK:n raadin. 

Lista kuljettajista kuvien kera löytyy täältä.

AKK Driver Academy on Autourheilun Kansallisen Keskusliiton AKK:n virallinen huippuvalmennusryhmä, jonka tavoitteena on tukea lahjakkaita kuljettajia kokonaisvaltaisen valmennuksen keinoin kohti autourheilun ammattilaisuutta. Valmennustoiminnan tarkoituksena on turvata suomalaisen autourheilun menestyksen pitkät perinteet, ja varmistaa, että kansainvälisestä kilpailumenestyksestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

Autourheilu huipputasolla vaatii monenlaisia tietoja ja taitoja. Näin ollen valmennusryhmässä kehitettävien osa-alueiden lista on pitkä. Esimerkkinä mainittakoon fyysinen valmennus, ajovalmennus, kielitaito ja markkinointi monien muiden erityistaitojen lisäksi.

Valmennusryhmä leireilee 5-6 kertaa vuodessa, ja Akun sekä muiden kuljettajien kehittämisestä vastaa 3 valmentajaa sekä oma tiedottaja.

Kova harjoituskausi on aloitettu jo yli kuukausi sitten Aku Boreniuksen tiukan valvonnan alla ja tuloksia alkaa jo hiljalleen näkyä. Huippukunto on tähdätty kauden alkuun huhtikuulle. 

 

 


« Edellinen sivu