Uutiset

Kauden päätöskilpailu Monzassa

Tulevana viikonloppuna ajetaan Monzan kuuluisalla radalla kauden viimeiset Trofeo Abarth-kilpailut. Ratahan on erittäin nopea, ja kuuleman mukaan Abarthissakin tarvitaan vain 4-, 5- ja 6-vaihdetta ja huippunopeudet kohoavat reilusti yli 200 km/h. Edellisen kisaviikonlopun kaksi rengasrikkoa ovat mennyttä aikaa ja nyt keskitytään Monzan kisaan. 

Auton setupia muutetaan Mugellon kokemusten perusteella. Uskomme tietävämme syyt Mugellon pahaan ajettavuusongelmaan, joten tavoitteena on vain ja ainoastaan kärkisijoitus! Täytyy vain uskoa ja toivoa, että myös rengastoimittaja saa toimitettua laadukkaat renkaat.

Toivotamme myös kaikki Niinivirta European Cargon vieraat tervetulleiksi nauttimaan kilpailuviikonlopun hektisestä ilmapiiristä. Pitäkää lippu korkealla! Lisäinfoa kilpailuviikonlopusta löytyy tästä.

Kisan jälkeen Aku jää Italiaan ajamaan 2-päiväiset testit ja nämä testit ohjaavat sitten suunnitelmia seuraavalle kaudelle. Tosin tarkoitus on ajaa useampiakin testejä vielä tänä syksynä, mutta niistä tarkemmin Monzan kisan jälkeen.

 


 

« Edellinen sivu