Uutiset

Mugellossa kauden ensimmäiset keskeytykset

 

Kilpailullisesti Mugellon viikonloppu oli pettymys. Rengasvauriot aiheuttivat keskeytykset molemmissa lähdöissä, eikä kova työ auton säätöjen etsimisessä saanut palkintoaan. Rengastoimittajalla oli ilmeisesti päässyt laaduntarkkailusta läpi viallinen erä renkaita, ja ne eivät kestäneet Mugellon vaativan radan ja helteisen sään yhteisvaikutusta. Tosin ensimmäisessä kilpailussa Akulta rikkoutui vasemman etupyörän napa, mutta se oli ilmeisestikin seuraus, ei syy.

Abarthin ajettavuus ei ollut parhaimmillaan koko viikonlopun aikana, vaikka huolto teki töitä säätöjä etsiessään. Lopullinen selvyys aliohjautuvuuteen saatiin vasta kilpailun jälkeen, mutta rengasvaurioihin tuolla ei olisi ollut vaikutusta. Onneksi jatkossa olemme jälleen viisaampia. Valitettavasti oppi tulee usein kantapään kautta. Loppujen lopuksi Akun vauhti oli kuitenkin erittäin hyvä ja ajo virheetöntä, ja tämä lupaa hyvää finaalia ajatellen.

Uusia kontakteja silmälläpitäen Mugellon kilpailu oli kuitenkin menestys. Aku neuvotteli uran jatkosta varsin nimekkäiden henkilöiden kanssa, ja sai heiltä arvokkaita neuvoja. Opastajiin kuuluivat muun muassa Gabriele Tarquini, Nicola Larini ja Pier-Luigi Martini. Varsin kokeneita autourheilijoita, ja heitä kuultiinkin herkällä korvalla.

Kauden finaalit ajetaan jo vajaan kahden viikon päästä Monzassa ja siellä on tarkoitus palata podiumille! Lisää infoa kilpailusta tulossa!

 


 

« Edellinen sivu