Uutiset

AKULLE TOINEN TILA IMOLASSA

Sunnuntain kilpailu oli henkeäsalpaavan jännittävä. Aku sai hyvän lähdön ja piti kolmannen tilansa ensimmäisten mutkien aikana. Kärkikolmikko alkoi varsin nopeasti tehdä eroa seuraaviin, ja Akun vauhti parani kierros kierrokselta. Muutaman ohitusyrityksen jälkeen Aku ohitti Franco Cimarellin ja nousi jo toiseksi. Hyvä vauhti jatkui, ja seuraavalla kierroksella Aku suoritti upean ohituksen Alex Campanista legendaarisessa Aqua Minerale-mutkassa noussen ensimmäistä kertaa kilpailun johtoon. Toiseksi viimeisellä kierroksella pieni jarrutusvirhe jätti Campanille ohitusmahdollisuuden, jonka Alex myös hyödynsi. Viimeisellä kierroksella Aku painosti vahvasti, mutta tällä kertaa tuloksena oli hieno toinen sija.

Akun näyttävä ajo sai yleisöltä raikuvia suosionosoituksia, ja kilpailun kuuluttaja antoi Akulle lisänimen "Spettacolo"!  Imolan kilpailussa Aku antoi hienon näytön osaamisestaan, ja tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä.

Tässä vaiheessa on syytä kiittää Niinivirta Tranport Spa:ta, OnlineSolutions Oy:tä ja HuoltoRengas Laihoa, jotka ovat luottaneet Akuun ja tehneet osallistumisen Trofeo Italiaan mahdolliseksi.


« Edellinen sivu