Uutiset

AKU PODIUMILLE IMOLASSA

 

Aku ajoi kolmannessa Trofeo Abarth Italia-sarjan kilpailussaan kolmanneksi ja palkintopallille. Kisan aikana Aku kävi kovaa kamppailua sarjaa johtavan Nicola Baldanin kanssa, ja lopulta Baldan joutui turvautumaan sääntöjen vastaisiin keinoihin Akun ohituksessa. Niinpä sarjakärki joutui tyytymään hieman normaalia vaatimattomampiin pisteisiin. Kilpailun voitti Franco Cimarelli Alex Campanin sijoittuessa toiseksi.

Nuorten luokan Aku voitti varsin selvällä erolla toiseksi tulleeseen Giaconiin. Itse kilpailu oli kaikkea muuta kuin helppo. Imola rata on vaikea oppia muutamassa kymmenessä minuutissa, ja tämä luonnollisesti näkyi Akun kilpailussa. Italian TV:n suoran lähetyksen kommentaattori oli kuitenkin jälleen haltioissaan, ja lähetyksen ensimmäinen kymmenen minuuttia keskittyikin Akun kamppailun seuraamiseen.

Sunnuntaina ajetaan viikonlopun toinen lähtö ja Akun lähtöruutu on kolmas. Se tarjoaa jälleen hyvät mahdollisuudet ehkä jopa parempaan suoritukseen kuin tänään. Kaiken kaikkiaan Imolan kisaviikonloppu on osoittanut suunnitelmallisuuden ja kovan työn tuottavan kuitenkin parhaan tuloksen. Nousujohteinen kausi saa toivottavasti sunnuntaina jatkoa. Kisa alkaa klo 16.00 Suomen aikaa. Tiedotamme tuloksista jälleen täällä, joten pysykää kanavalla ! Reaaliaikainen kisaseuranta löytyy osoitteesta www.ficr.it

« Edellinen sivu