Uutiset

AKU VIIDENNEKSI MISANON ENSIMMÄISESSÄ KILPAILUSSA - PALKINTOPALLI LÄHESTYY!

 

Misanon ensimmäinen Trofeo Abarth-lähtö on ajettu. Säänhaltija päätti tehdä kisasta mielenkiintoisen, kun noin puoli tuntia ennen lähtöä tummat pilvet lähestyivät Misano World Circuitia. Ja niinhän siinä k'ävi, että sade alkoi kuin alkoikin ennen lähtöä. Abarthin huoltoteltassa kävi aikamoinen kuhina kun tiimit vaihtoivat sadekelin pyöriä autoihin. Aku ei ole päässyt testaamaan sadekelin säätöjä kevään aikana lainkaan, joten perhosia oli vatsassa ainakin huoltopuolella. 

Kilpailuun lähdettiin turva-auton takaa, ja ensimmäiset kierrokset pimeässä ja sateessa olivat varsin mielenkiintoisia, kun näkyvyys oli todella huono. Muutaman kierroksen jälkeen Aku sai kuitenkin tuntuman auton käytökseen sadekelillä, ja näyttävä nousu kohti kärkeä alkoi. Ohituksia tuli joka kierroksella, ja viimeisellä kierroksella jopa kaksi. Kolmaskin oli ulottuvilla, mutta matka loppui hieman kesken. Eroa edellä ajaneeseen jäi 0.3 sekuntia ja lopullinen sijoitus viides.

Kausi on lähtenyt käyntiin varman ajon merkeissä nousujohteisesti, ja positiivista suuntausta pyritään jatkamaan sunnuntain lähdössä. Lauantain ajo noteerattiin myös Sky Sportin selostuskopissa ja suoran lähetyksen päätteeksi esitettiin kooste parhaista ohituksista, jotka yhtä lukuunottamatta olivat Akun!


« Edellinen sivu